VeluweRally 3: Aanmelden voor de 39e VeluweRally OPEN.

Aanmelden voor de VeluweRally in het weekeinde van 23 en 24 september 2017 kan sinds enkele dagen.

Let bij het inschrijven goed op voor welke afstand je inschrijft. Er is dus naast de 4 afstanden op zondag nog een zaterdag-afstand bij gekomen. Dat is een zogenaamde opwarm-tocht. Die is dit jaar alleen in combinatie met een zondag-afstand te varen.

En dan de vaarprijzen. Inschrijven en betalen in de voorinschrijving: 11 euro voor zondag, 17 euro voor zaterdag plus zondag. Kamperen kost € 5 per persoon voor de nacht van zaterdag op zondag. Inschrijven en betalen na de sluitingsdatum is 2 euro duurder (dus 13 euro voor de zondag en 19 euro voor de zaterdag plus zondag). De verenigingskorting (€ 1,=) geldt per persoon, dus niet per afstand. Zie de website voor het inschrijfformulier en de details.

De bus is niet meer te kiezen, omdat die service gestopt is. We zijn eigenlijk best blij dat openbaar vervoer goedkoper en sneller is. Zie de website voor meer informatie. De standaard websites en apps v.w.b. openbaar vervoer helpen je echt verder!

De volgende mailing zullen we de sponsoren (opnieuw) aan jullie voorstellen. Heb je een sponsor op het oog, laat het ons dan weten, dan gaan we daarmee om tafel. Een idee voor de zaterdag? Graag snel melden, nu kan het nog net.