VeluweRally 2: nieuwsbrief voor de EENENVEERTIGSTE (41e) VeluweRally (zondag 27 september 2020).

We hebben een aantal reacties gekregen die positief waren, maar ook reacties van vaarders die de tocht uitstellen tot 2021. Allebei prima. We willen graag alles zo veilig mogelijk houden en daarom: aangepaste opzet!

De inschrijving voor de drie afstanden is OPEN!

Alleen op zondag 27 september 2020 varen we dus. Er zijn drie afstanden gepland: Deventer-Wijhe (20km), Deventer-Hattem (35km) en Deventer-Kampen (50km). Aanmelden kan ECHT ALLEEN vooraf (en ook betalen: vooraf), tot en met zaterdag 26 september 2020 13:00 uur. We gaan dan groepjes van 8-10 vaarders per 5 minuten laten starten op 2-3 startlocaties (op enkele tientallen meters afstand). Dus geen massale start van één afstand, maar elke 5 minuten een start per groepje. We houden rekening met groepen die zich aanmelden natuurlijk. En we houden een maximum aan van 250 vaarders. Op volgorde van aanmelding, dus meld je zo snel als mogelijk aan! Voor het indelen van de groepjes en de terugkoppeling vragen we dit jaar ook je emailadres, en je krijgt daarom per email een bevestiging, en uiterlijk zaterdag 17:00 hoor je hoe laat je kunt/moet starten. Graag jullie medewerking! Alvast bedankt daarvoor.

Vanzelfsprekend zijn ook alle andere standaard corona-maatregelen van kracht (thuisblijven als je ziek bent, 1,5m afstand, etc.). Voor de duidelijkheid: als je ziek bent en je moet afmelden, dan ontvang je je betaling retour.

Vanwege de corona-maatregelen organiseren we dit jaar geen speciaal kamp voor de VeluweRally op de camping. Zie hun website stadscamping.eu ).

De startplek voor de zondagtocht is die camping de Worp in Deventer. De stadscamping ligt aan de westzijde van de IJssel (De Worp), direct aan het water.

Tot 27 september!