VeluweRally 1: startnieuwsbrief voor de TWEEENVEERTIGSTE (42e) VeluweRally (zaterdag 24 en zondag 25 september 2022).

Heel Nederland praat er over: weer en water. Buiten is het meer dan 30 graden en de waterstand is historisch laag (6,16 m IJsselkop). En toch zijn we gestart met de voorbereidingen voor de 42e VeluweRally. Opnieuw hopen we op een tocht die leuk is voor een ieder. Ik wil er wel een kanttekening bij plaatsen. De goedkeuring op de tocht is nog niet binnen. En het zou kunnen zijn dat de lage waterstand spelbreker wordt.

We verwachten (als het dus doorgaat) een tweedaags evenement, met op zaterdag 24 september een tocht van 50km van Giesbeek naar Deventer en een tocht van 15 km van Zutphen naar Deventer. Op zondag zijn weer de gebruikelijke 4 afstanden gepland: 80 km van Deventer via Gorssel (dus deels stroomopwaarts) naar Kampen, 50 km van Deventer naar Kampen, 35 km van Deventer naar Hattem, 20 km van Deventer naar Wijhe.

De mogelijkheid tot inschrijven gaat zeer binnenkort opengesteld worden. Dat doen we zodra de prijzen helemaal rond zijn.

We hopen dat je opnieuw/nog steeds gezond bent, en je naaste omgeving ook. En ook we hopen je opnieuw op een leuk evenement te kunnen verwelkomen!