Een week geleden stuurde ik de eerste nieuwsbrief met daarin de aankondiging dat de VeluweRally opnieuw wordt georganiseerd in september 2022. Sommige ontvangers van deze nieuwsbrief hebben deze echter niet ontvangen. Dat ligt aan een technisch probleem (met vooral gmail.com). Vandaar dat vandaag die eerste nieuwsbrief alsnog is verstuurd aan een aantal ontvangers.

Heb je de eerste niet ontvangen? Hierbij alsnog deze informatie. Met een update.

We hopen dat de VeluweRally dit jaar doorgaat natuurlijk. En gelukkig is er ruim een halve meter water bij gekomen op de Rijn in Duitsland. Natuurlijk is het de vraag hoeveel er daarvan overblijft voor de IJssel, maar dat zien we vanzelf wel.

We verwachten een tweedaags evenement, met op zaterdag 24 september een tocht van 50km van Giesbeek naar Deventer en een tocht van 15 km van Zutphen naar Deventer. Op zondag zijn weer de gebruikelijke 4 afstanden gepland: 80 km van Deventer via Gorssel (dus deels stroomopwaarts) naar Kampen, 50 km van Deventer naar Kampen, 35 km van Deventer naar Hattem, 20 km van Deventer naar Wijhe.

De mogelijkheid tot inschrijven gaan we openstellen vanaf 𝗠𝗔𝗔𝗡𝗗𝗔𝗚 𝟱 𝗦𝗘𝗣𝗧𝗘𝗠𝗕𝗘𝗥 𝟮𝟬𝟮𝟮 (middag). Dan weten we namelijk ook duidelijk of de VeluweRally gevaren kan worden. Let wel: als het water aan de IJsselkop te laag is zullen we de zaterdagtocht van Giesbeek naar Deventer niet kunnen organiseren omdat de IJssel van Giesbeek tot Zutphen te smal is voor veilig gebruik door binnenvaart plus andere vaarders (geldt ook voor een kano!).

We hopen dat je nog even geduld kunt hebben, en we houden je op de hoogte! En ook hopen we je opnieuw op een leuk evenement te kunnen verwelkomen!